Verzorgen Lesprogramma’s


Klein Swormink Producties heeft bedrijfskundige expertise in de Agrosector. Onze jarenlange ervaring zetten wij in om uw studenten en/of personeel zich te laten ontwikkelen. Wij maken daarbij gebruik van ongebruikelijke en nieuwe mogelijkheden die de ICT ons biedt.

Het verzorgen van toetsen en examens behoort vanzelfsprekend ook tot de mogelijkheden 

E-Learning applicaties


Klein Swormink Producties gelooft dat de nieuwe mogelijkheden in de ICT gebruikt kunnen en moeten worden om sneller en beter te leren. Nieuwe manieren van leren zijn hard nodig gezien, omdat de tegenwoordige tijd meer steeds andere vaardigheden en kennis vraagt van mensen. ICT hulpmiddelen zijn effectief en efficiënt om daaraan tegemoet te komen.


Klein Swormink Producties kan uw eigen content omzetten naar de nieuwe mogelijkheden. Daarbij is het uitdrukkelijk niet de bedoeling dat de ICT de rol van de leraar overneemt. ICT is het hulpmiddel voor docent en student.  

Mediaproducties


Haar ervaring in multimedia producties zet Klein Swormink Producties in om presentaties voor bedrijven, vereningen of andere organisaties te verzorgen. Gedacht kan worden aan een impressie van een evenement of een voorstelfilmpje voor een website.


Als extra service kan Klein Swormink Producties ook eigen muziekproducties  voor u ontwikkelingen en opnemen.

Voorbeeldprojecten worden binnenkort toegevoegd